Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


PROF. DR. NİHAT HATİPOĞLU ORDULULARLA BULUŞTU…
Ordu Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Kültür Sanat Etkinliklerine devam ediyor.

PROF. DR. NİHAT HATİPOĞLU  ORDULULARLA BULUŞTU…

Büyükşehir Akademi kapsamında “Dosta Doğru ” konulu konferans Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu tarafından Hazal Düğün Salonunda gerçekleştirildi.
Konferansa Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Enver Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım, Daire Başkanları ve binlerce davetli katıldı.
Programa saatler kala salonu dolduran vatandaşlar, Başkan Enver Yılmaz’ın ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun salona girişini alkış tufanı ve sevgi gösterileriyle karşıladı.

HATİPOĞLU; SAYIN ENVER YILMAZ’A TEŞEKKÜR EDİYORUM…
Konfaransta Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in hayatının ve güzel ahlakın örnek alınmasını gerektiğini vurgulayan Hatipoğlu salonu dolduran binlerce kişiye "Bu güzel yoğunluk Peygamber Efendimize olan sevginin bir tezahürüdür. Ben bu ilgiden dolayı burada sizlerle buluşmama vesile olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'a ve siz Ordulular'a teşekkür ederim " dedi.
Bu ülkeyi bir araya getiren en önemli olgunun Kuran ve Peygamber Efendimiz olduğunu vurgulayan Hatipoğlu “Bizim bu iki değerden vazgeçmemiz söz konusu değildir. Ordu'daki kalabalıkta bunun göstergesidir" dedi.
Hatipoğlu; Peygamber Efendimiz ve Ashabı'nın hayatını anlatırken salonda duygu yoğunluğu oluştu. Vatandaşlar oluşan manevi ortamda göz yaşlarına hakim olamadı.

BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ…
Programının sonunda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na çiçek takdim eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz " Davetimize icabed edip verdiği değerli bilgilerden dolayı hocamıza ve siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Salondaki bu müthiş kalabalığı görünce bir müjdeyi vermek istiyorum. Yakın zamanda daha geniş bir mekan olan spor salonumuzda hocamızı tekrar ağırlayacağız. Hocamızda Ordu'daki bu sevgi selinden ilk programında bahsederse bizleri mutlu eder" dedi.




Bu haber 1823 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI